Contact
Portal login
Backdrop

Onze samenwerking

Nitea ontwikkelt slimme en praktijkgerichte software voor telers en verkooporganisaties in de (glas)tuinbouw en AGF-sector. Deze oplossingen zorgen voor grip op en inzicht in arbeids-en productieprestaties.

Ze hebben twee verschillende softwarepakketten, namelijk: Nitea Work-IT Teelt en Nitea Work-IT Verpakken. Work-IT teelt is gericht op ondersteuning van de inzet van arbeidskrachten en het managen van kosten en productiviteit. Work-IT verpakken is gericht op andere processen, waaronder: weegschaalregistratie, uitgangskeuring en het verpakprocse.

Gezamenlijk hebben wij een Business Intelligence omgeving ontwikkeld die de bedrijven in staat stelt om zowel Work-IT Teelt als Work-IT Verpakken eenvoudig te koppelen en om te zetten in Power BI dashboards.

Samen met Nitea bieden wij een totaal oplossing en halen wij iedere dag het beste uit onszelf om klanten maximaal te ondersteunen in het gebruik van de ontwikkelde software-oplossingen en leveren wij de hoogst mogelijke kwaliteit.

Efficiënte planning

Nitea is niet voor niets de meestgebruikte oplossing voor telers in de (glas)tuinbouw. Van efficiënte planning, registratie en verloning van arbeidsuren tot betrouwbaar inzicht in productiviteit en kosten. Door onze samenwerking is dit allemaal te zien in een real-time dashboard, zodat jij elke dag de juiste beslissingen kan maken.

Samenwerking Nitea en LinkThings
Andere samenwerkingen