Contact
Portal login
Image

Plan4Flex

PLANNING software

Plan4Flex ondersteunt de operationele processen binnen uitzendbureaus, van inschrijving tot loonstrook. Van een naadloos passende planning tot een goede urenregistratie.

Samen met Plan4Flex hebben wij een Business Intelligence omgeving ontwikkeld waarin het mogelijk is om de data vanuit Plan4Flex eenvoudig te koppelen en te presenteren in interactieve, leuke en eenvoudige Power BI dashboards.

Image

Moore DRV

De beste boekhouding

Moore DRV helpt ondernemers in de echte economie hun prestaties duurzaam te verbeteren door ze grip, inzicht en ondersteuning te bieden in hun financiële bedrijfsvoering. 

Samen met Moore DRV hebben wij de beste Business Intelligence oplossing gecreërd om meer inzicht te halen uit jouw data, het visueel zichtbaar te maken en jou te blijven voorzien van advies. 

Image

Easyflex

Al je werk in één systeem

Te veel tijd kwijt aan administratie zaken? Easyflex zorgt ervoor dat je minder kostbare tijd kwijt bent aan het invoeren van cijfers, controleren van uren en maken van ingewikkelde planningen. 

Easyflex en LinkThings hebben een standaard Power BI dashboard ontwikkeld. Hierin staat alles wat jij moet zien binnen je uitzendbureau. Al jouw gegevens uit Easyflex worden hier visueel, interactief en betrouwbaar weergegeven.

Image

VAMOS Support

dé sparringpartner VOOR MKB'ERS

VAMOS Support realiseert ondernemersdromen en bedrijfsdoelen door te zorgen voor overzichtelijke processen en financiën, ijzersterke marketing en enthousiast personeel.

VAMOS Support en LinkThings hebben de handen in één geslagen om alle klanten te kunnen voorzien van optimale service. Meten is weten en dat doen wij d.m.v. Power BI dashboards.

Image

Nitea

Work-IT software

Nitea ontwikkelt slimme en praktijkgerichte software voor telers en verkooporganisaties in de (glas)tuinbouw en AGF-sector. Deze oplossingen zorgen voor grip op en inzicht in arbeids-en productieprestaties. 

Gezamenlijk hebben wij een Business Intelligence omgeving ontwikkeld die de bedrijven in staat stelt om zowel Work-IT Teelt als Work-IT Verpakken eenvoudig te koppelen en om te zetten in Power BI dashboards.

Image

Kloepfel

inkoopadviesbedrijf

Op basis van een grote hoeveelheid data, kennis van productieprocessen en slimme software biedt Kloepfel advies met betrekking tot het gehele inkoop proces.

Wij helpen daarbij door data eenvoudig, interactief en leuk inzichtelijk te maken. Dit wordt gedaan d.m.v. een Business Intelligence oplossing in combinatie met Power BI.