Contact
Portal login
Image

Plan4Flex

PLANNING software

Plan4Flex ondersteunt de operationele processen binnen uitzendbureaus, van inschrijving tot loonstrook. Van een naadloos passende planning tot een goede urenregistratie.

Samen met Plan4Flex hebben wij een Business Intelligence omgeving ontwikkeld waarin het mogelijk is om de data vanuit Plan4Flex eenvoudig te koppelen en te presenteren in interactieve, leuke en eenvoudige Power BI dashboards.

Image

Nitea

Work-IT software

Nitea is een betrouwbare leverancier van software oplossingen. Zij ontwikkelen slimme en praktijkgerichte software voor telers en verpkorganisaties in de (glas)tuinbouw en AGF-sector. Deze oplossingen zorgen voor grip op en inzicht in arbeids-en productieprestaties. Dit zodat bedrijven hun dagelijkse werkzaamheden zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren.

In de samenwerking hebben wij samen een Business Intelligence omgeving ontwikkeld wat de bedrijven in staat stelt om zowel Work-IT Teelt als Work-IT Verpakken eenvoudig te koppelen en om te zetten in Power BI dashboards.

Image

Kloepfel

inkoopadviesbedrijf

Op basis van een grote hoeveelheid data, kennis van productieprocessen en slimme software biedt Kloepfel advies met betrekking tot het gehele inkoop proces.

Wij helpen daarbij door data eenvoudig, interactief en leuk inzichtelijk te maken. Dit wordt gedaan door middel van een Business Intelligence oplossing in combinatie met Power BI.