Contact
Portal login

Samenwerking

Marketing in Beeld en LinkThings maken het samen mogelijk om Power BI Dashboards direct naar de werkvloer te brengen. Met deze oplossingen zorgen wij ervoor dat we jouw data steeds beter inzichtelijk maken. De narrowcasting schermen kunnen overal geplaatst worden en zorgen ervoor dat het makkelijker is om de data vanuit de Power BI dashboards professioneler te communiceren.

Innovatie

Het mooie aan deze samenwerking is dat zowel Marketing in Beeld als LinkThings volop bezig zijn met innovatie. Samen delen we dan ook de passie voor het bieden van digitaal gerichte oplossingen. Daarnaast hebben we een gedeelde visie om klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie en om nieuwe mogelijkheden te creëren door middel van het koppelen van jouw softwarepakketten.

Marketing in Beeld

Marketing in Beeld is een toonaangevende specialist op het gebied van narrowcasting, waarbij ze zich onderscheiden door hun uitgebreide expertise in zowel hardware als software voor narrowcasting. Inmiddels zijn ze alweer 10 jaar actief binnen deze branche en hebben ze bewezen een betrouwbare partner te zijn voor talloze klanten die streven naar effectieve narrowcasting oplossingen.

Marketing in Beeld heeft met zijn narrowcasting als belangrijkste doelen om bedrijven meer te laten verkopen en te zorgen dat de communicatie van data professioneler verloopt. Ze proberen dan ook zoveel mogelijk te focussen op het leveren van de beste kwaliteit narrowcasting oplossingen, waarbij ze veel inspelen op de wensen van de klant. Iedere medewerker moet namelijk met de oplossing kunnen werken. Daarbij is het mooie dat er ook aandacht wordt besteed aan specialisten, voor hun bestaat er namelijk ook de mogelijkheid om extra features te gebruiken.

Power BI dashboard op narrowcasting schermen

Koppel al jouw softwarepakketten

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dankzij de krachtige functies van Power BI kan je jouw gegevens op verschillende manieren visualiseren en analyseren, zodat je snel trends en patronen kunt ontdekken en jouw bedrijfsprestaties kunt verbeteren. 

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is om in veel verschillende systemen te werken die niet met elkaar communiceren. Daarom helpen wij jou door al jouw softwarepakketten met elkaar te koppelen. Samen met Marketing in Beek bieden wij een oplossing om de beste inzichten te krijgen in jouw data. Op die manier realiseren wij de optimale workflow in iedere organisatie.

 
Andere samenwerkingen