Contact
Portal login
Backdrop

Krachten bundelen

Door de krachten te bundelen, hebben LinkThings en Moore DRV een unieke propositie in de markt gecreëerd. LinkThings levert de visuele en inzichtelijke Power BI dashboards, terwijl Moore DRV de geavanceerde dataverwerking en -analyse mogelijk maakt. Dit stelt bedrijven in staat om hun data te maximaliseren en deze om te zetten in waardevolle inzichten die hen helpen hun bedrijfsprestaties te verbeteren, kosten te verlagen en nieuwe kansen te ontdekken.  

Passie voor data

Samen delen we dezelfde passie voor technologische innovatie, klantgerichtheid en het leveren van hoogwaardige oplossingen. Daarnaast hebben we een gedeelde visie om klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie en om nieuwe mogelijkheden te creëren door middel van het koppelen van jouw softwarepakketten.

 

Moore DRV

Moore DRV helpt om jouw ambities als ondernemer en in privé te realiseren. Dat doen hun accountants met aandacht voor jou en jouw bedrijf, met de juiste inzichten en met doelgerichte adviezen. Hun basis is het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, het verzorgen van (salaris)administraties en fiscale aangiften en het geven van financiële inzichten. Daarnaast bieden ze jou expertise aan die jou op een bepaald moment of in een specifieke situatie verder helpt. Bijvoorbeeld bij een bedrijfsovername, een subsidieaanvraag, het verbeteren van jouw bedrijfsprestaties, het optimaliseren van jouw personeelsbestand of het regisseren van jouw privévermogen. 

Power BI dashboard

Koppel al jouw softwarepakketten

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dankzij de krachtige functies van Power BI kan je jouw gegevens op verschillende manieren visualiseren en analyseren, zodat je snel trends en patronen kunt ontdekken en jouw bedrijfsprestaties kunt verbeteren. Dit dashboard gaat jou helpen om betere beslissingen te nemen en jouw bedrijf naar succes te leiden!

Moore DRV en LinkThings staan klaar om jouw data visueel inzichtelijk te maken om de juiste adviezen te geven voor jouw bedrijf. Een unieke samenwerking die je niet voorbij kan laten gaan.

 

Andere samenwerkingen