Contact
Portal login
Image

Visie

Als je te lang blijft hangen in de gedachte dat je moet veranderen dan haalt de wereld om je heen je in. Wij zeggen niet dat je bedrijf besturen vanuit data inzichten makkelijk is, maar wel dat vandaag beginnen nooit kwaad kan. Wij dagen je uit en faciliteren deze verandering voor jouw bedrijf.

Jouw verandering is onze ambitie. Dit betekent concreet dat wij niet stoppen bij het opleveren van IT tools, maar ook jou helpen in het gebruik ervan en je op ideeën brengen hoe je kunt versnellen. Dus waar wacht je op, Just change IT.

Cultuur

Bij LinkThings zijn we erg ambitieus. Dit is terug te zien in de groei die we doormaken. Wij geloven in een goede balans tussen work hard & play hard. Wij gaan graag met elkaar sporten, elk jaar op wintersport, hebben we elke laatste vrijdag van de maand een leuk uitje en borrelen we elke vrijdag, wij noemen dat LinkDrinks!

Doordat we hard groeien zijn we continu in ontwikkeling. Verandering zit in ons DNA. Ons team krijgt energie van verandering en wil het elke dag beter doen. Dit is een belangrijk aspect voor als je bij LinkThings wil werken. 

Image
Image

Techniek

In ons team zijn we dagelijks bezig met de vraag hoe we softwarepakketten op een standaard manier kunnen ontsluiten voor onze klanten. Hierdoor duren onze projecten geen maanden, maar weken. Wij geloven in samen en open, daarom kunnen wij met iedere partij koppelen en werken wij nauw samen met verschillende software leveranciers.

Wij werken met het Microsoft Azure platform en gebruiken verschillende tools om onze klanten continu nieuwe functies aan te bieden. Door het gebruik van het Azure platform kunnen we profiteren van de vele beveiligingstechnieken en mogelijkheden.