Contact
Portal login
Backdrop

Samenwerking LinkThings en Plan4Flex

Plan4Flex helpt uitzenders hun operationeel proces te verbeteren. In plaats van dat zij heel veel informatie uit de backoffice halen, probeer je dat eerder te verzorgen door operationeel gestuurd te realiseren. Hoe langer je werkt met Plan4Flex hoe meer data je hebt. Plan4Flex liep tegen bepaalde uitdagingen aan. Ze konden sommige data niet op een dynamische manier tonen. Of bepaalde data konden ze niet op een bepaalde periode tonen. LinkThings heeft Plan4Flex geholpen om de visualisatie van data beter te presenteren richting de klant.  

Vooruit denken

Door middel van de samenwerking met Plan4Flex zijn we gezamenlijk in staat om meer te kunnen doen met de data die ze dagelijks vastleggen in Plan4Flex. Een aantal mooie voorbeelden van uitzendorganisaties die hier gebruik van maken, is dat je ziet dat er meer inzicht is op planning invulling, er meer inzicht is in het verzuim en waardoor is dat nou ontstaan? Je ziet dat ze steeds verder vooruit gaan denken en dat ze steeds weer nieuwe vragen krijgen. Hoe meer je een dashboard gebruikt, hoe meer die behoefte en invulling gaat groeien. Het wordt alleen maar belangrijker om goed naar die data te kijken. Je gaat steeds meer sturen op data en meer vooruit kijken in plaats van 'wat heb je afgelopen week gedaan'?

 

Plan4Flex

Je combineert de data vanuit Plan4Flex data moeiteloos met andere softwarebronnen zoals Nocore,  Easyflex,  AFAS  of Freepack. Dankzij de onderlinge integraties, stroomt data naadloos van het ene naar het andere platform. Dit geeft jou één totaalomgeving met inzichten vanuit al jouw databronnen!

LinkThings dashboard
Samenwerking Plan4Flex en LinkThings

Interactief en visueel inzicht in je data

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. De waarde van LinkThings in combinatie met Plan4Flex zit hem in de interactieve visuele inzichten die jouw rapportages en besluitvorming naar een hoger niveau tillen. Door de fijne samenwerking met Plan4Flex en de opgedane kennis binnen de uitzend- en detacheerbranche kunnen wij de data vanuit Plan4Flex perfect visualiseren in een dashboard. Zodat er aan de hand van deze data inzichten nóg beter gestuurd kan worden.

Hoe wij de samenwerking met Plan4Flex verder voor ons zien? Dat is eigenlijk op dezelfde voet als het nu gaat. Plan4Flex is een vergelijkende organisatie als ons en dit bevalt zeer goed.

Plan4Flex: "LinkThings is de perfecte partner om data visueel goed inzichtelijk te maken."

Andere samenwerkingen