Contact
Portal login
Backdrop

LinkThings Analytics kondigt met veel enthousiasme aan dat Martijn Vreugdenhil op 7 november 2023 hun bedrijf zal versterken. Met een indrukwekkende staat van dienst van 16 jaar in een commerciële functie bij bloeiende plantenkweker SV.CO, brengt Martijn aanzienlijke expertise en ervaring in de sierteeltsector en het optimaliseren van datagebruik met zich mee.

Power BI dashboard op desktop en telefoon

Martijn aan het woord

Martijn deelt zijn enthousiasme over zijn nieuwe rol bij LinkThings Analytics, zeggende: "Gedurende mijn jaren bij SV.CO heb ik uitgebreide ervaring opgedaan door te werken met de oplossingen van LinkThings Analytics. Het gebruik van data voor marktvoorspellingen en het bevorderen van zelfstandigheid binnen een organisatie heeft me altijd veel voldoening geschonken. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om zowel bestaande als nieuwe klanten van LinkThings Analytics te ondersteunen bij het behalen van succes op het gebied van datagebruik." - BP Nieuws

Over LinkThings Analytics

LinkThings Analytics biedt een uitgebreid scala aan data-analyseoplossingen, waarmee organisaties in staat worden gesteld om data inzichtelijk te maken en de werkelijke waarde ervan te begrijpen, zodat jij de controle krijgt over jouw bedrijfsprestaties. LinkThings Analytics is gespecialiseerd in het koppelen van één of meerdere databronnen. Je kunt LinkThings Analytics zien als het centrum van al jouw bedrijfsgegevens, van financieel tot operationeel. Door middel van onze Marketplace kan jij direct jouw databron(nen) visueel maken. Dit maakt datagedreven werken voor ieder bedrijf toegankelijk.

LinkThings Analytics heeft als voornaamste doel om organisaties te ondersteunen bij de transitie naar een datagedreven bedrijfsvoering en hen te inspireren om met (nieuwe) data inzichten een versnelling te bereiken in hun bedrijfsactiviteiten.

Just change IT!

Kennismaken of contact opnemen met Martijn? Mail naar martijn@linkthings.com of bel naar +31(0)6 20 61 24 07

Verder lezen