Contact
Portal login
Backdrop

We zien het nog steeds bij heel veel bedrijven. De enorme Excel bestanden en papieren lijsten die dienen als stuurinformatie. Ongemerkt gaat er in het bijhouden en rondsturen enorm veel tijd zitten. Terwijl dit allemaal geautomatiseerd en gevisualiseerd kan worden door middel van Power BI.

Image

Enorme Excel bestanden en papieren overzichten

Het creëren, delen en onderhouden hiervan is vaak veel werk en brengt ook de nodige risico’s met zich mee. Een foutje met het delen van gevoelige data is snel gemaakt, daarnaast is de actualiteit van het rapport niet altijd voor iedereen gelijk en als laatste speelt interpretatie van de cijfers ook een belangrijke rol.

Dit terwijl de mogelijkheden op dit gebied momenteel enorm zijn. Bijvoorbeeld door het gebruik van Power BI in combinatie met onze LinkThings portal. De combinatie hiervan maakt het mogelijk om één of meerdere rapporten/dashboards te creëren en dit beschikbaar te stellen voor collega’s of externe belanghebbende.

Op deze manier hebben alle betrokkene up-to-date inzicht, kan er geen verwarring ontstaan betreft interpretatie en hoeven de rapporten niet meer handmatig gedeeld te worden.

Benieuwd hoe dit precies in de praktijk gaat? Wij komen graag langs voor een presentatie!

Verder lezen