Contact
Portal login
Backdrop

F.C. ’s-Gravenzande bracht ze bij elkaar, Roland van Gullik en Frank Broos, sterker nog Frank hangt in het kantoor van XL bedrijfskleding aan de muur! Roland van Gullik is een trouwe supporter en sponsor van deze voetbalclub.

XL Bedrijfskleding wil aan de hand van de Power BI Dashboards van LinkThings meer waarde halen uit haar data. De huidige systemen bevatten meerdere jaren aan data waarin zich veel informatie en kansen bevinden. In de huidige situatie werd deze informatie via Excel sheets en lijsten beschikbaar gesteld. Dit was arbeidsintensief en ook foutgevoelig. Door middel van de Power BI dashboards is alle informatie automatisch, visueel en eenvoudig beschikbaar.

Samenwerking XL bedrijfskleding en LinkThings

XL Bedrijfskleding

De basiselementen voor goed zittende bedrijfskleding zijn functionaliteit, draagcomfort en maatvoering. Al deze elementen verwerkt XL Bedrijfskleding in innovatieve en op maat gemaakte oplossingen. Doordat hun bedrijfskleding naadloos aansluit op uw branche en beroep, werkt u direct aan imagoversterking! XL bedrijfskleding beschikt over een groot assortiment kwalitatieve basisitems, maar staan ook klaar als het gaat om custom-made bedrijfskleding. Door hun jarenlange ervaring, met bedrijven uit heel Nederland, kunnen zij uw medewerkers een creatief advies op maat bieden.

Excel Sheets en lijstjes

In het verleden werd er ook al gebruik gemaakt van de data die wij in onze systemen verzamelen. Dit om professionaliteit uit te stralen richting onze klant. Aan de hand van data waren wij altijd op de hoogte van de status van een klant. Zo vinden wij het belangrijk dat wij meedenken met onze klanten en daar ook pro actief op sturen. Echter was dit altijd handmatig werk en was dit veel werk om structureel bij te houden. Waarbij het delen van deze Excel Sheets en lijsten ook niet altijd even prettig was.

Power BI Dashboards

Sinds een aantal maanden maken wij nu gebruik van het dashboard van LinkThings. Voor ons is dit ideaal, omdat dit al onze huidige rapportages en lijsten kan vervangen. Binnen een aantal klikken hebben wij nu direct inzicht in onze vraagstukken. Daarnaast gaan er ook dingen opvallen waardoor je soms getriggert wordt aan de hand van data. Op die manier kan je nog beter sturen en eventuele vragen/problemen voorkomen.

Quote 

"Aan de hand van deze Power BI Dashboards zijn wij nog meer in control en kunnen wij ons nóg beter focussen op waar wij goed in zijn!"- Roland van Gullik

Verder lezen