Contact
Portal login
Backdrop

Wil je je data-analysevaardigheden verbeteren? Ontdek de kracht van Power BI met onze cursus! Of je nu een zakelijke professional bent die betere beslissingen wil nemen of een data-analytisch expert die complexe datasets wil visualiseren, Power BI biedt de tools en inzichten die je nodig hebt.

Onze cursus biedt een diepgaande training in Power BI, een krachtige business intelligence-tool van Microsoft. Leer hoe je gegevens kunt importeren en transformeren, rapporten en dashboards kunt maken en je gegevens kunt delen en publiceren. Met praktische oefeningen en begeleiding van ervaren Power BI specialisten leer je de vaardigheden om beter inzicht te krijgen in je gegevens en snellere, geïnformeerde beslissingen te nemen. Maak je klaar om je data-analyse naar een hoger niveau te tillen en je carrière te versterken.

Microsoft Power BI cursus

Het nu van onze Power BI training

Het is voor bedrijven steeds belangrijker om goed geïnformeerde beslissingen te maken op basis van kloppende data. Onze Power BI training biedt je de vaardigheden en kennis die nodig is om gegevens om te zetten in bruikbare inzichten. Je leert hoe je datasets kunt analyseren en visualiseren. Door gebruik te maken van Power BI kan je daarbij ook heel snel bruikbare rapporten maken, die je kunnen helpen bij het maken van datagedreven beslissingen.

Wanneer je de integratie van gegevens vanuit verschillende bronnen goed kan uitvoeren, is het makkelijker om de bedrijfsdata in rapporten weer te geven.

Onze Power BI specialisten

Rick en Anne zullen deze dag volledig verzorgen. Ze zijn dagelijks bezig met Power BI en blijven zelf ook steeds meer bijleren. Ze vinden het daarbij dus ook leuk om andere meer te leren over de kracht van Power BI.

Rick van Vliet Power BI specialist
Anne van der Meer Power BI specialist

Wat leer je in deze Power BI cursus

In onze Power BI cursus leer je hoe je optimaal gebruik kunt maken van de deelfunctionaliteiten van Power BI. We laten je zien hoe je data kan visualiseren, je rapporten kunt opstellen, Power BI dashboards kunt delen, hoe je samen kunt werken aan gegevens en hoe je gegevens kunt publiceren op het web. Met deze kennis kun je effectief samenwerken met je team en je gegevens delen met anderen, wat resulteert in een betere besluitvorming en resultaten.

Aanmelden voor de Power BI cursus

Wil je je data-analysevaardigheden verbeteren met Power BI? Meld je dan aan voor één van onze Power BI cursussen. Het volgen van onze Power BI cursus zal je helpen om je data-analysevaardigheden te verbeteren en je carrièremogelijkheden te vergroten. Met Power BI kun je je gegevens beter begrijpen en waardevolle inzichten genereren die je kunnen helpen bij het nemen van effectieve beslissingen.

Ter voorbereiding voor deze Power BI cursus zijn een aantal zaken belangrijk

De cursus start om 09.00 uur en duur tot 16.30 uur. Je wordt verwacht op onze locatie ABC Westland 145 in Poeldijk. Bij deze cursus zit een heerlijke lunch inbegrepen en aan het eind van de cursus ontvangen alle deelnemers een mooi Power BI certificaat. De kosten voor deze cursus zijn €495,- (ex btw) per deelnemer. 

Verder lezen