Contact
Portal login
Backdrop

LS palletgroep was een van de eerste die startte met BI dashboards van LinkThings. Nu twee jaar verder is de volgende stap gezet om de LinkThings dashboards nóg beter en nóg gebruiksvriendelijker te maken! Door middel van het vernieuwde dashboard in combinatie met het LinkThings Portal kan iedereen zelfstandig aan de slag met zijn of haar vraagstukken!

LS Palletgroep start met BI

LSP

Lievaart – Slaghuis Palletgroep heeft de afgelopen jaren het machinepark flink uitgebreid. Hierdoor kunnen wij kostenbesparend en efficiënt werken en is het vele malen minder belastend voor onze werknemers.  Het sorteren van de pallets gebeurt vrijwel automatisch over meerdere sorteerlijnen. Daarnaast beschikken wij over diverse reparatielijnen. Voor de nieuwe pallets hebben wij een productielijn met verschillende houtbewerkingsmachines.

Waarom starten met BI?

Het starten met BI kan voor je bedrijf zeer waardevol zijn om verschillende redenen. We lichten hier de belangrijkste voordelen toe waarom het ook voor jouw bedrijf goed zou zijn om met te starten:

  1. Meer Inzicht in gegevens: Wanneer je start met BI kan dit betekenen dat je meer inzicht krijgt in je gegevens en informatie. Het verzamelt, analyseert en visualiseert gegevens en helpt bij het begrijpen van bedrijfsprestaties, trends en patronen.
  2. Besluitvorming verbeteren: BI kan de besluitvormers binnen je bedrijf van betere informatie voorzien. Het stelt hen in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen op basis van feitelijke gegevens in plaats van vermoedens.
  3. Verhoogde efficiëntie: Door BI-tools te gebruiken, kunnen bedrijven processen automatiseren, gegevens handhaving vergemakkelijken en handmatige rapportagetaken verminderen. Dit kan ervoor zorgen dat het werk in het bedrijf veel sneller en beter gedaan wordt.
  4. Concurrentievoordeel: Bedrijven kunnen concurrentievoordeel behalen door BI te gebruiken om trends te identificeren, klantgedrag te begrijpen en snel te reageren op veranderende omstandigheden.
  5. Kostenbesparing: BI kan helpen bij het identificeren van inefficiënties in bedrijfsprocessen, wat kan leiden tot kostenbesparingen. Het kan daarbij ook helpen bij het optimaliseren van onder andere het voorraadbeheer.
  6.  

Als jullie als bedrijf ook willen starten met BI kan je contact op nemen met:

Frank Broos
Tel: +31 6 30 32 35 35

Verder lezen