Contact
Portal login
Backdrop

Door het gebruik van de Track & Trace oplossing ColdCha van LinkThings hebben we veel beter inzicht gekregen in zowel het logistieke traject als de kwaliteit van de betrokken service providers. De verzamelde informatie is overzichtelijk beschikbaar. We delen dit met de betrokkenen om de keten verder te optimaliseren zodat de kwaliteit van ons product bij afleveren voldoet aan de hoge eisen die de klant stelt.

Samenwerking Hoogsteder en Coldcha

Hoogsteder Groente en Fruit

Hoogsteder Groente en Fruit, onderdeel van de Greenery, is een internationale verkooporganisatie van verse groente en fruit. Als eigendom van de telercoöperatie Coforta, leveren zij jaarrond een compleet dagvers assortiment van groente en fruit aan supermarkten, groothandelaren, cateraars en verwerkende industrie. Om haar assortiment jaarrond aan klanten te kunnen leveren werken zij intensief samen met hun telers en samenwerkingspartners uit zowel binnen- als buitenland.

Loggers

Voordat er gebruik werd gemaakt van ColdCha werd er gebruik gemaakt van loggers. Het gebruik van deze loggers was arbeidsintensief, omdat deze altijd pas achteraf uit te lezen waren. Daarnaast was het verwerken van de data telkens weer een enorme klus, waarbij het altijd maar de vraag was of de loggers ooit werden uitgelezen of retour werden gestuurd.

ColdCha

“Met de ColdCha Track & Trace oplossing hebben wij nu real time inzicht in onze zendingen en zijn we altijd op de hoogte wat de status is van onze trips. Op deze manier kunnen wij actief sturen op een zending. Naast het actief monitoren kunnen we nu ook meer uit de gegenereerde data halen, om onze logistieke processen te verbeteren. Een ander voordeel van ColdCha ten opzichte van andere Track & Trace oplossingen is de gebruiksvriendelijkheid en het gemak van de portal. De enige actie die wij moeten ondernemen, is het activeren van de tracker”.

Quote

Door het gebruik van de Track & Trace oplossing ColdCha van LinkThings hebben we veel beter inzicht gekregen in het logistieke traject en hebben we claims kunnen voorkomen.- Marcel van den Ende - Hoogsteder

Verder lezen