Contact
Portal login
Backdrop

Graag stellen wij aan u voor, één van de nieuwe gezichten achter LinkThings: Jay van den Bos. Ongeveer tweeënhalf jaar geleden is Jay voor het eerst in aanraking gekomen met rapportages, dashboards en Business Intelligence. In eerste instantie via schoolopdrachten, waardoor het besef ontstond hoe veel waarde een correcte Business Intelligence omgeving heeft. Inmiddels is Jay expert op het gebied van Business Intelligence, de gehele data journey van data onsluiten tot en met data visualisatie.

Jay van den Bos

Achtergrond

Vervolgens heeft hij gezamenlijk met Frank Broos twee jaar lang bedrijven voorzien van dashboards en rapportages vanuit hun bedrijf Excellance Dashboard. Hier is nogmaals naar voren gekomen dat steeds meer bedrijven data gedreven willen werken om de juiste beslissingen te nemen! Mede door deze ontwikkelingen is sinds één mei LinkThings Analytics opgericht waarin Jay één van de gezichten is van het bedrijf. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de technische aspecten en ontwikkelingen van Business Intelligence en Microsoft Power BI.

LinkThings

Mede door deze ontwikkelingen is Jay sinds één mei bij LinkThings aangesloten waarbij Jay één van partners wordt van het bedrijf. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de technische aspecten en ontwikkelingen van Business Intelligence en Microsoft Power BI.

Verder lezen