Contact
Portal login
Backdrop

Door de grote beschikbaarheid van data binnen JoGrow heeft LinkThings een Power BI oplossing mogen faciliteren op het gebied van sales. Deze Power BI dashboards moeten bijdragen om datagedreven beslissingen te nemen. Dit voor een hogere kwaliteit, een grotere winstgevendheid en hogere klanttevredenheid.

Samenwerking JoGrow en LinkThings

Kwekerij JoGrow

JoGrow, gevestigd te Kwintsheul, is een toonaangevende kweker in de sierteeltsector. Met een areaal van 30.000m2 beschikken zij over een zeer breed assortiment en zijn zij altijd opzoek naar noviteiten en variëteiten. Door de verkoop van dit grote assortiment is er binnen JoGrow enorm veel data beschikbaar.

Gemak, inzicht en rust

Daarnaast zorgt LinkThings bij veel bedrijven voor gemak, zo ook bij JoGrow, Waarbij John Grootscholten, eigenaar van JoGrow en voorzitter van Decorum citeert:

“Gemak dient de mens, eindelijk een oplossing dat ons met één klik inzicht geeft in onder andere verkoop per klant, product, ordergrootte en omzet. Met deze Power BI oplossing hebben we met één klik het juiste inzicht van onze verkoop binnen handbereik. Dit gaat ons verder helpen in deze markt van kleinschaligheid en in onze grote diversiteit van producten”.

JoGrow heeft nu te allen tijden haar eigen data, omgezet door LinkThings naar informatie en geïnterpreteerd door JoGrow als kennis en wijsheid. Zowel op de PC als telefoon en tablet, het dashboard is altijd toegankelijk, ook bij klanten.

De fijne samenwerking met de Power BI experts Jay en Frank verliep super, mannen met verstand van zaken.

Verder lezen