Contact
Portal login
Backdrop

Het is inmiddels een jaar geleden dat we een partnership zijn aangegaan met Plan4Flex. Samen zorgen we ervoor dat bedrijven steeds meer data gedreven gaan werken. Het afgelopen jaar hebben veel bedrijven die werken met Plan4Flex gekozen voor LinkThings. Zij profiteren nu van alle voordelen die wij samen voor ze bieden. Heb jij Plan4Flex? En werk jij nog niet met LinkThings? Begin dan nu!

Image

Heel veel data

Voor bedrijven die werken met Plan4Flex kunnen wij alle data inzichtelijk maken in een interactief dashboard. Hoe staat het met de bezetting van mijn huizen? Rijden er auto’s (onnodig) niet volledig gevuld rond? Is mijn werkplanning wel optimaal gepland? Boven op deze operationele informatie, wil je als uitzender ook de cijfers van werknemers en klanten kunnen vergelijken. Hoe presteren ze, zitten daar verbanden tussen? Zijn er bij die ene klant bijvoorbeeld veel meer afwezigheden dan bij een ander? Uit al deze data is ontzettend veel waarde te halen!

Het is zonde als dit niet optimaal benut wordt. Wij zien dat veel bedrijven nog steeds werken met Excel lijsten en handmatige overzichten. Deze manier van data analyseren kost veel tijd en geld. Daarnaast kunnen de uitkomsten foutgevoelig zijn. 

Door het koppelen van je data vanuit Plan4Flex met Power BI krijg je een krachtige tool in handen, waarmee je al je belangrijke gegevens kunt visualiseren en analyseren. Alle data wordt in één oogopslag zichtbaar, waardoor je direct ziet hoe je organisatie ervoor staat.

Standaardoplossing

Om data gedreven werken voor ieder bedrijf toegankelijk te maken hebben wij samen met Plan4Flex een standaard dashboard ontwikkeld. Deze oplossing is geschikt voor ieder bedrijf dat gebruik maakt van Plan4Flex. Samen maken we het voor bedrijven laagdrempelig en eenvoudig om te starten met het LinkThings standaard dashboard. Je kan een gratis proefperiode van 30 dagen starten zonder eenmalige kosten.

In onze Marketplace staan voorbeelden hoe jouw Plan4Flex dashboard eruit komt te zien. In het dashboard wordt o.a. inzicht gegeven in de volgende onderwerpen:

  • Werkplanning
  • Fillrate
  • Afwezig planning
  • Voertuigbezetting
  • Huizenbezetting
  • Werkbriefjes
  • Instroom en uitstroom
  • En meer…

Krijg binnen 48 uur direct inzicht en toegang tot je data afkomstig vanuit Plan4Flex. Door middel van de standaard dashboards kan je direct aan de slag met het gebruiken en analyseren van je data.

Maatwerk

Naast de standaard dashboards is er altijd mogelijkheid tot maatwerk. Dit betekent dat naast het standaard dashboard er ook nog andere inzichten zijn die wij voor je kunnen toevoegen. Wij zijn in staat elke data gerelateerde vraag van de klant te ontsluiten, transformeren en visualiseren. Met onze kennis en expertise is geen vraag voor ons te gek. Wij denken daarnaast ook graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij meer data gedreven te werk kan gaan.

Naast Plan4Flex ook nog andere systemen?

Naast Plan4Flex hebben wij nog 100+ andere softwarepakketten die wij kunnen ontsluiten, transformeren en visualiseren in een standaard dashboard. Denk hierbij aan Easyflex, Nocore, Freepack, Exact Online, AFAS en vele andere. Door het koppelen van meerdere softwarepakketten krijg je alle bedrijfsprocessen op één centrale plek. Vanuit hier kan je per afdeling direct bijsturen. Voor jouw organisatie is dit een groot voordeel, omdat alle beslissingen op basis van data genomen kunnen worden i.p.v. op onderbuikgevoel.

Wij zijn er om jouw bedrijf vooruit te helpen! Interesse? Neem dan contact op via info@linkthings.com of bezoek onze Marketplace.

Verder lezen