Contact
Portal login
Backdrop

Bij Greenie zijn we niet alleen dol op planten, we zijn ook supertrots op de ongeëvenaarde kennis en ervaring die onze Nederlandse tuinbouw rijk is! Toch geloven we in de verschuiving van het telen met ‘’groene vingers’’ naar planten kweken op basis van data. Leg jij alle keuzes vast die je maakt in de kas?

Greenie kwekerij Jogrow

Kwekerij Jogrow

John, de trotse eigenaar van kwekerij Jogrow, had deze droom: planten kweken op basis van feiten en volledig inzicht krijgen in alles wat er binnen zijn bedrijf gebeurde. In samenwerking met LinkThings werd op 15 april 2020 Greenie geboren! Veel kwekers worstelen met het voorspellen van hun verkopen een jaar vooruit, het maken van nauwkeurige wekelijkse plannen en het uitvoeren ervan met precisie. Maar vrees niet, want John Grootscholten, de visionair achter Greenie, heeft het spel veranderd!

Bij Greenie wordt de gehele groeireis van zaadje tot plant zorgvuldig vastgelegd. Hoewel het tijd kan kosten om gegevens te verzamelen, is het een essentieel instrument om het teeltproces te verbeteren. Door deze gegevens te analyseren, kan je zwakke punten in het proces aanpakken, diepgaande inzichten in de groei van planten krijgen, hun bewegingen binnen de kas observeren en gebieden voor verbetering identificeren.

De teelt en planningstool Greenie geeft jou de volledige controle over jouw kas! Sluit je aan bij Greenie en ons netwerk van vooruitstrevende kwekers op deze spannende reis naar data-gedreven teelt en een groenere toekomst!

Deze klanten gingen je voor: Plantworld, SV.CO, Arendtropicenter, Smit kwekerijen, Kuivenhoven Poeldijk, Kwekerij Jogrow, Bos Flowers Orchids & Natuurlijk Hopmans.

Lijkt de teelt- en planningstool Greenie jou wat?

Neem dan contact op met onze salesmanager Alex Krouwer.

Verder lezen