Contact
Portal login
Backdrop

LinkThings introduceert Coldcha 2.0, een kunstmatige intelligentie oplossing voor de supply chain. LinkThings, een innovatief bedrijf gespecialiseerd in supply chain technologie, introduceert vandaag een nieuw meertalig platform Coldcha 2.0. Gebruikers hebben nu de mogelijkheid om alle zendingen via één platform te monitoren. Behalve real-time monitor data van diverse fabrikanten, wordt dit verrijkt met aanvullende informatie zoals luchtvracht en maritieme informatie.

Coldcha 2.0 is net als Chat GPT

Een goede start is het halve werk

Coldcha 2.0 is net als Chat GPT, een systeem gebaseerd op kunstmatige intelligentie, dat veel informatie analyseert en antwoord geeft op vele vragen. Het systeem is ook zelflerend en wordt nu specifiek toegepast op de transportfase van de toeleveringsketen. Hoe meer informatie, hoe krachtiger het systeem.

Coldcha 2.0 verzamelt daarom zo veel mogelijk data en koppelt alle relevante informatie van een shipment aan elkaar. Dit omvat informatie over de producten in het shipment uit ERP-systemen, temperatuur, luchtvochtigheid en andere real-time sensor en locatie data, informatie vanuit derde partijen zoals luchtvaart en scheep- en haveninformatie, emissie, weer- en verkeersdata.

Coldcha 2.0 analyseert deze data en zoekt naar afwijkende waarden en verbanden. Het resultaat: inzichten, waarschuwingen, verbeteringen en adviezen voor de supply chain. Hiermee kunnen claims worden voorkomen en kan derving worden verminderd. Kwaliteit en integriteit van het product kunnen dan ook beter worden geborgd. Naar keuze is informatie te delen in de leveringsketen.

"Wij geloven dat door de waarde uit de data te halen en dit te delen met je partners de volgende stap is in de optimalisatie van de supply chain," zegt de CEO Jin Hoeksema van LinkThings. Met Coldcha 2.0 kunnen bedrijven hun transportfase efficiënter maken en daarmee de schakels in de logistieke keten optimaliseren."

Voor meer informatie over Coldcha 2.0 of LinkThings, neem contact op met Jan-Willem Schrijver, CCO Coldcha.

 

Jan-Willem Schrijver

Jan-Willem.Schrijver@coldcha.com

+31 6 30115810

Verder lezen