Contact
Portal login
Backdrop

Nadat wij eerder Jay van den Bos hebben voorgesteld als één van de partners binnen LinkThings is het nu de beurt aan Frank Broos. Frank heeft een achtergrond bij Harvest House waarin hij zich voornamelijk bezig heeft gehouden met Business Intelligence en masterdata. Daarnaast was hij parttime actief als één van eigenaren binnen Excellance Dashboards. In deze periode is zijn passie voor data ontstaan!

Frank Broos

Digitale revolutie

De digitale revolutie is bij veel bedrijven al ver doorgedrongen in de bedrijfsvoering. Dit zorgt ervoor dat er steeds meer data wordt gegenereerd en de vraag om met deze data aan de slag te gaan steeds meer toeneemt. Dit terwijl bijbehorende tooling zoals Power BI bij veel bedrijven nog niet of nauwelijks bekend is.

Partner

Mede door deze ontwikkelingen is op één mei Frank, net als Jay, aangesloten bij LinkThings. Waarbij Frank één van de partners is geworden. Frank houdt zich vooral bezig met het presenteren van alle mogelijkheden voor een bedrijf. Daarnaast overtuigt Frank bedrijven ervan dat Business Intelligence niet als kostenpost moet worden gezien, maar als een investering dat zich ruim terug verdient door het nemen van betere en snellere beslissingen!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Frank komt graag langs om ons verhaal te doen! frank@linkthings.com

Verder lezen