Contact
Portal login
Backdrop

Gilad Produce, leverancier van hoogwaardige kwaliteit kasgroenten met als specialisme paprika’s, zoete puntpaprika, en chili pepers., wil de volgende stap zetten in het data gedreven werken. De meerdere Power BI dashboards moeten Gilad snel inzicht geven in de dagelijkse processen, maar ook bij het nemen van langere termijn beslissingen.

Samenwerking Gilad Produce en LinkThings

Power BI

Om haar efficiënte werkwijze nog meer te optimaliseren heeft Gilad Produce er voor gekozen om te starten met Power BI dashboards van LinkThings. In de huidige situatie werd er nog veel gebruik gemaakt van Excel lijsten en resultaat overzichten vanuit GreenCommerce. Door de komst van de interactieve dashboards is vanaf nu alle informatie altijd up-to-date, op elk device en waar dan ook beschikbaar. Op deze manier kan er snel en eenvoudig gestuurd worden op management niveau, maar ook op operationeel niveau.

Quote

"Aan de hand van onze verkoop- en inkoop dashboards heb ik elke dag direct inzicht in al onze klant en product data. Door deze informatie kan ik bewuster keuzes maken, zonder dat ik daar ook maar iets voor hoef te doen." - Frank Mosterd.

Verder lezen