Contact
Portal login
Backdrop

Met trots kunnen wij vermelden dat wij sinds december een nieuwe aandeelhouder aan boord hebben!

Cornelder

Cornelder

Cornelder is een meer dan 200 jaar oud familiebedrijf met verschillende activiteiten, die groot is geworden door logistieke activiteiten in de Rotterdamse haven. Cornelder is momenteel ook actief in de haven Beira in Mozambique en onderscheidt zich door als familiebedrijf ook te investeren in nieuwe initiatieven en mogelijkheden in de markt.  Dit alles met inachtneming van dezelfde normen en waarden die ze decennia lang in ere hebben gehouden en die zo kenmerkend zijn voor het familiebedrijf Cornelder:

Ondernemerschap, innovatie, duurzaamheid en een heldere focus op lange termijn investeringen.

Samenwerking

Ellen van Dam (CEO Cornelder):”De steeds grotere focus op data en innovatie maakt dat LinkThings een grote rol kan gaan spelen in de bedrijfstakken waar wij actief zijn, de eerste resultaten zullen in de nabije toekomst al zichtbaar zijn, we verwachten veel van deze samenwerking hier in Nederland, maar zeker ook in andere markten”.

"Juist deze waarden en hun enorme netwerk, maken dat LinkThings ontzettend blij is dat wij Cornelder als investeerder en aandeelhouder mogen verwelkomen. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking”, aldus Jin Hoeksema.

Verder lezen