Contact
Portal login
Backdrop

Er is maar één manier om klanten en partners bewust te maken hoe belangrijk een optimale ColdChain is en dat is het traject inzichtelijk maken aan de hand van keiharde feiten. Door middel van het gebruik van ColdCha weten we niet alleen het aantal claims te reduceren, maar kunnen we klanten en partners ook bewust maken van hun invloed op de ColdChain. Het uiteindelijke doel om die ideale transit temperaturen na te streven wordt zo steeds meer haalbaar. Ook komen we zo tot een reductie van onze CO2 footprint.

Be Fresh Produce

Be-Fresh Produce

Be-Fresh Produce, een betrouwbare partner in verse kwaliteit en leveringen over de hele wereld. Als exporteur in vers streeft Be-Fresh Produce altijd naar de meest verse en beste kwaliteit voor hun klanten. Door de beste producten te kopen en een lage voorraad aan te houden, kunnen zij klanten een breed assortiment groenten en fruit van topkwaliteit leveren.

ColdChain

ColdCha geeft ons inzicht, creëert toegevoegde waarde in onze coldchain en verhoogt de klanttevredenheid. Ten eerste hebben wij nu near real-time inzicht in onze zendingen en kunnen wij, indien nodig, actief sturen op deze zendingen, daarnaast hebben wij altijd inzicht in waar zich mogelijke knelpunten hebben voorgedaan en kunnen wij dit direct delen met onze partners. Als laatste kunnen we door het analyseren van deze data straks ook actief onze gehele keten gaan optimaliseren

Transparant

Aan de hand van de drie hierboven genoemde pijlers willen wij samen met onze partners onze ColdChain verbeteren. Wij geloven in een transparant proces waarbij wij alle informatie delen met onze partners. Dit zodat er ook bij hen bewustwording ontstaat wat de voordelen kunnen zijn op het moment dat we dit optimaliseren.

Quote

"Met ColdCha kunnen we claims reduceren, maar vooral met onze partners aan de slag slag om de gehele ColdChain te optimaliseren en zo zoveel mogelijk waste tegen te gaan!"- Hans Bergwerff

Verder lezen