Contact
Portal login
Backdrop

Vreugdenhil Bulbs & Plants wil door middel van de LinkThings Dashboards al haar bedrijfsdata direct zichtbaar hebben en binnen een aantal klikken al haar vraagstukken kunnen beantwoorden. Aan de hand van Power BI kunnen alle werknemers aan de slag met zijn of haar vraagstukken!

Samenwerking Vreugdenhil Bulbs & Plants en LinkThings

Vreugdenhil Bulbs & Plants

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een potplanten-en bollenkwekerij met 3 vestigingen in het Westland. Vreugdenhil kweekt jaarrond een divers assortiment, waar de Zantedeschia en Amaryllis de grootste producten zijn. Ook is de kweker lid van Decorum waar ze met diverse kwekers samenwerken onder het kwaliteitsmerk Decorum.

Excel rapportages naar Power BI dashboards

Binnen Vreugdenhil Bulbs & Plants werd er volop gebruik gemaakt van Excel rapportages om alle benodigde inzichten beschikbaar te stellen. Dit werd handmatig bijgehouden en handmatig gedeeld met de organisatie. Dit was arbeidsintensief en daarnaast ook nog eens foutgevoelig. Door middel van de Power BI dashboards van LinkThings zijn deze Excel rapportages nu verleden tijd en hebben alle betrokken personen toegang tot de benodigde cijfers door middel van het LinkThings dashboard. 

Quote

“Door middel van deze dashboards kan straks iedereen zelfstandig aan de slag met zijn of haar datavraagstukken en kijken we allemaal naar dezelfde waarheden! Zonder dat daar nog maar enig handwerk voor nodig is!”
Rob Klop - Vreugdenhil Bulbs & Plants

Verder lezen