Contact
Portal login
Backdrop

FlowerWatch en LinkThings gaan samen aan de slag om meer te doen met de beschikbare data! FlowerWatch zet zich in om de kwaliteit van bloemen en planten naar een hoger niveau te tillen! Dit met als doelstelling om de consument tevreden te stellen! Door de enorme hoeveelheid aan data dat FlowerWatch beschikbaar heeft is de keuze gemaakt om samen met LinkThings, aan de hand van Power BI, dit vorm te geven!

Image

FlowerWatch

De missie van FlowerWatch is om dé wereldwijde autoriteit te zijn als het gaat om kwaliteitsnormen voor de bloemensector, met als doel om daarmee spelers van over de hele wereld te helpen topprestaties te behalen. Vanuit haar rol als expert willen zij de leidende spelers in haar sector de weg wijzen naar maximale kwaliteit, efficiëntie en winstgevendheid en samen de branche als geheel op weg helpen naar de toekomst.

Belang van data

Binnen FlowerWatch is al tijden het besef aanwezig dat data één van peilers moet zijn voor meer inzicht in de gehele sector. Door alle testresultaten op een gestructureerde manier te verwerken en te combineren met andere databronnen wordt er inzicht gegeneerd waarop vervolgens gestuurd kan worden. LinkThings en FlowerWatch werken samen om deze inzichten op een visuele en schaalbare manier beschikbaar te stellen. Op deze manier kan FlowerWatch deze inzichten gebruiken om haar dienstverlening te versterken, maar kan de klant ook zelfstandig aan de slag met zijn eigen opgebouwde data.

ColdChain

Door zendingen vanaf het begin te volgen en in een later stadium te voorzien van kwaliteit testen wordt er inzicht verkregen in de gehele koelketen van een product. Op deze manier is er per zending inzicht hoe deze trip is verlopen. Op het moment dat deze "controles" structureel worden uitgevoerd kan een volgende stap gezet worden om aan te tonen dat de koelketen volledig onder controle is. 

Quote

"Door samen te werken met LinkThings hebben wij binnen FlowerWatch de mogelijkheid om echt aan de slag te gaan met onze data. Door middel van de Quality database kunnen wij onze data eenvoudig en structureel verwerken. Daarnaast hebben wij door middel van onze Power BI dashboards binnen een aantal klikken direct inzicht in onze vraagstukken of die van onze klant!"

Jeanet de Zeeuw

Verder lezen