Contact
Portal login
Backdrop

Power BI is datgene wat NL Jobs enthousiasmeerde om een volgende stap te zetten op het gebied van Business Intelligence. Na een presentatie en een demo is er besloten om de huidige rapportageomgeving inclusief meerdere Excel rapportages om te zetten naar een LinkThings Business Intelligence-omgeving inclusief LinkThings Portal!

Samenwerking NL jobs en LinkThings

NL Jobs

NL Jobs is een gecertificeerd uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de branches agrarisch, verpak en logistiek. In haar 18-jarig bestaan is NL Jobs uitgegroeid tot een prominent uitzendbureau dat zich constant wil verbeteren.

NL Jobs biedt uitstekende service in verloning, planning, vervoer en huisvesting. Zij zijn trots op haar medewerkers, uitzendkrachten en klanten. Zij zien dat haar medewerkers zich elke dag 100% inzetten.

Power BI

Power BI is op dit moment een veelbesproken onderwerp en wordt door veel bedrijven gezien als een kans om meer en beter gebruik te kunnen maken van data. Dit is ook het geval binnen NL Jobs. Waar eerder gebruik werd gemaakt van een andere rapportagetool en Excel is nu de visie om alle rapportages te visualiseren binnen Power BI in combinatie met het LinkThings Portal. Deze combinatie maakt het gebruiken van data leuk, eenvoudig en interactief! Een belangrijk aspect hierbij is het self service reporting.

Samenwerking

LinkThings en NL Jobs hebben de armen ineengeslagen om de grote hoeveelheid data die een uitzendbureau in diverse databases genereert, samen te brengen in Power BI. Door de kennis van datawarehousing en Power BI is LinkThings in staat om de datastructuur in NoCore, Plan 4 Flex en Exact Globe bijzonder snel te ontsluiten en gereed te maken voor dashboards en management informatie. LinkThings voegt waarde toe door zich te richten op de mogelijkheden die zij kennen in de presentatie van de dashboards en door daarop voor te sorteren. De samenwerking verloopt dan ook voorspoedig en geeft veel vertrouwen in een goede uitkomst. 

Wij als LinkThings zijn blij met het vertrouwen om te mogen doen waar wij goed in zijn en iedereen binnen NL Jobs inzicht te geven in haar benodigde datavraagstukken. Dit zodat zij zich kunnen focussen op hun core business en dit beter kunnen sturen aan de hand van data!

Binnen NL Jobs hebben ze een duidelijke visie, wat het leuk maakt om gezamenlijk het Business Intelligence-landschap te ontwikkelen!

Verder lezen