Contact
Portal login
Backdrop

LinkThings wil de wereld van complexe data toegankelijk maken voor iedereen om bedrijven vooruit te helpen. Met dat doel zijn wij ook in gesprek gegaan met House of Work. Dit heeft geleid tot een intensieve samenwerking en de implementatie van meerdere dashboards om inzichtelijke data beter beschikbaar te maken.

LinkThings helpt house of work met meer inzichtelijke data

House of Work

House of Work is ontstaan door intensieve samenwerking tussen 5 verschillende bedrijven op het gebied van arbeid. Deze verschillende bedrijven zijn EG Personeelsdiensten, ICE Agency, Westflex, RCWestland en FlexWorx! Uitzendbureau. Door deze intensieve samenwerking hebben zij op allerlei vlakken professionals binnen hun organisatie! Zij zijn sterk in Uitzenden, Detacheren, Payroll, ZZP ers, Re-integratie trajecten en andere HR dienstverlening. Verder hebben ze wervingskantoren in landen zoals Polen, Roemenië en Nederland. Zowel medewerkers voor productie- en logistieke werkzaamheden als hoger opgeleiden werven zij via haar eigen kantoren.

Daarnaast hebben zij verschillende hoogwaardige huisvestingslocaties in beheer. Dit zijn veelal zelfstandige studio’s voor 2 personen met veel privacy en woningen met slaapkamers voor maximaal 2 personen en een gedeelde keuken, sanitair en woonkamer. Deze woningen liggen verspreid over een groot deel van Nederland.

Door het eigen risico dragerschap van de ziektewet hebben zij veel expertise op het gebied van verzuim. Ze hebben een eigen re-integratiebedrijf waar dagelijks tientallen mensen bezig zijn om weer terug te keren naar eigen werk of naar een nieuwe uitdaging. Ook helpen zij mensen die langs de kant staan, via een leerwerktraject aan een duurzame baan.

Business Intelligence

Eind 2020 zijn de eerste contacten gelegd tussen LinkThings en House of Work. Vanuit House of Work kwam er steeds meer de behoefte om alle data die er is makkelijker inzichtelijk te maken. In de eerste gesprekken presenteerde LinkThings zich als een kundige “lokale” partij die enthousiast en kundig overkwam en die een duidelijke visie hadden over wat ze wilden en konden. Daarnaast was de ervaring van LinkThings met bestaande applicaties van House of Work een meerwaarde en werd er besloten om met LinkThings samen te gaan werken.

Systemen

Binnen House of Work wordt gebruik gemaakt van meerdere interne softwaresystemen. Binnen deze systemen wordt data opgeslagen en verwerkt. Samen met House of Work is gekeken naar de data die in de systemen wordt vastgelegd en welke data een belangrijk beeld geven van de bedrijfsprocessen en -resultaten. Uit de verschillende systemen wordt deze data actueel en overzichtelijk samengevoegd in diverse dashboards, zodat het bedrijf in staat is betere besluiten te nemen richting de toekomst.

Ondertussen zijn de eerste dashboards naar volle tevredenheid opgeleverd en gaan wij richting de toekomst verder met het uitdiepen en inzichtelijker maken van de data. In de ogen van House of Work is dat een continue voortschrijdend proces.

Quote

"Wij als House of Work hebben vertrouwen in LinkThings; zij geven ons een tool om te helpen met het maken van betere besluiten door historische en actuele data beter inzichtelijk te maken in de contexten van ons bedrijf.” – Ronald de Boer

Verder lezen