Contact
Portal login
Backdrop

LinkThings en kwekerij Richplant gaan samen aan de slag om meer te doen met de beschikbare bedrijfsdata. Momenteel wordt er te weinig gestuurd op data en worden bepaalde inzichten niet of te laat opgemerkt. Power BI is de tool die Richplant daarbij gaat ondersteunen!

Samenwerking kwekerij Richplants en LinkThings

Kwekerij Richplant

Richplant, gevestigd in Naaldwijk aan de grote achterweg met een grootte van ruim 50.000 m2 , is een bedrijf dat een passie heeft voor exclusieve bloeiende kamerplanten. Gezamenlijk in een team van ervaren en enthousiaste medewerkers leveren zij een hoogwaardig assortiment bloeiende planten waar de consument kan genieten van deze bijzondere planten.

Power BI

Doordat Richplant meer wilde gaan doen met de hun beschikbare bedrijfsdata is er gekozen voor een LinkThings dashboard dat zorgt voor de informatie voorziening naast het pakket van Olsthoorn. Power BI van Microsoft is de tool die hiervoor wordt gebruikt. Middels dit dashboard is er enorm veel informatie beschikbaar op het gebied van de verkoop en de verkoopplanning. Zo is er bijvoorbeeld direct inzichtelijk hoe de daadwerkelijke verkopen het doen ten opzichte van de planning en kan daar kort op worden gestuurd.

Actuele stuurinformatie

“Eenvoudig en snel inzicht, aldus Jasper Meijer verkoper bij Richplant, Door dit dashboard hebben wij inzichtelijk wat er echt gebeurd met onze producten. Daarbij hebben wij ook direct inzicht in al onze klanten en de bijbehorende afzet en prijzen. Op deze manier kunnen wij ook zien waar onze mogelijkheden tot groei liggen. Daarnaast is het dashboard gemakkelijk te bedienen en wordt er door Frank en Jay prettig ingespeeld op de wensen en behoeftes van de klant. Ze weten dit uitstekend te vertalen naar gebruiksvriendelijke overzichten.”

Verder lezen