Contact
Portal login
Backdrop

Kwekerij de Barreveld kiest voor LinkThings om actiever aan de slag te kunnen gaan met haar bedrijfsdata. Zo zal er, aan de hand van Power BI, meer gestuurd kunnen worden op het proces van reservering tot aan daadwerkelijke aflevering. Door dit in Power BI visueel weer te geven kan er actief gestuurd worden op alle fases die hier tussen zitten.

Olsthoorn pakket omgezet in klant en klare dashboards voor kwekerij Barreveld

Potplanten kwekerij de Barreveld

Kwekerij de Barreveld is een potplantenbedrijf dat zich bezig houdt met het produceren van kuipplanten en kamerplanten. De kuipplanten van Kwekerij de Barreveld kunt u herkennen aan het GreenGold label. ''Het groen dat goud waard is!'' En daar waar groen, goud waard is, is nu ook de stap gezet om data in goud te veranderen!

LinkThings Dashboards

Kwekerij de Barreveld is gestart met meerdere dashboards van LinkThings. De data vanuit het Olsthoorn pakket wordt omgezet in kant en klare dashboards die direct informatie geven over zowel actualiteit als historie. Op deze manier is er snel, eenvoudig en leuk inzicht in de kwekersdata.

Inzicht

Doordat er nu meer inzicht is, ontstaat er meer beleving omtrent het bedrijfsproces. Het maakt het mogelijk om binnen een aantal klikken bepaalde antwoorden te hebben dat voorheen een hele opgave was om uit te zoeken of niet werd gedaan. Daarnaast is het delen van informatie met collega's zeer eenvoudig geworden, hierdoor worden zij meer betrokken bij het gehele proces.

Quote

"Binnen een aantal klikken, direct inzicht in onze cijfers"- Lambert Zwinkels

Ben jij zelf ook benieuwd wat wij kunnen toevoegen voor jouw bedrijf?

Wij zijn in staat om alle data van softwarepakketten te koppelen met Power BI, om zo een duidelijk overzicht te creëren van alles dat er speelt in je bedrijf op het gebied van data. Daarbij heb je elke dag automatisch de nieuwe data in het dashboard. Hierdoor kan je altijd sturen op de meest realistische data.

Neem contact op met Frank Broos als je ook meer inzicht wil in jouw bedrijfsdata:

Frank Broos

Tel: +31 6 30 32 35 35

Verder lezen