Contact
Portal login
Backdrop

Het Exact Online Power BI-dashboard is een slimme mix dat de kracht van Exact Online, een populaire cloudgebaseerde boekhoudsoftware, combineert met de analytische mogelijkheden van Power BI. Het resultaat? Een dynamisch dashboard dat real-time inzicht biedt in financiële gegevens, operationele processen en andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

Eenvoudig In Gebruik

Een van de grootste voordelen van dit dashboard is de eenvoudige gebruikerservaring. Met een intuïtieve interface kunnen gebruikers gemakkelijk door verschillende rapporten navigeren zonder dat ze een diepgaande kennis van dataverwerking nodig hebben. Het is immers een product van Microsoft en de meeste mensen hebben ervaring met het werken met Microsoft.

Exact Online Power BI dashboard

Data Combineren

Naast het Power BI dashboard voor Exact Online is het bij ons ook mogelijk om gegevens te combineren vanuit verschillende bronnen. Of het nu gaat om financiële gegevens, klantinformatie of verkoopcijfers, bij ons is het mogelijk om alles te integreren. Door gegevens van verschillende bronnen/ andere software te integreren, is het mogelijk om diepere inzichten te genereren. Dit maakt het mogelijk om betere datagestuurde beslissingen te nemen. 

Flexibele Visualisatie door Datacombinatie

Door het combineren van gegevens kunnen gebruikers niet alleen informatie vanuit verschillende invalshoeken bekijken, maar ook unieke visualisaties creëren. Het dashboard stelt je in staat om gegevens op een aanpasbare manier te presenteren, waarbij je de vrijheid hebt om specifieke parameters in te stellen. Hierdoor kun je trends identificeren, patronen begrijpen en betekenisvolle verbanden leggen tussen verschillende sets van bedrijfsgegevens. Het vermogen om gegevens op een flexibele manier te combineren en visualiseren, is een krachtig instrument voor iedereen die streeft naar diepgaand inzicht in hun bedrijfsvoering.

Real-time Prestatiebewaking

Een van de hoogtepunten van dit dashboard is de mogelijkheid om prestaties in real-time te monitoren. Of het nu gaat om verkoopcijfers, voorraadniveaus of cashflow, je hebt elke dag up-to-date informatie binnen handbereik. Dit stelt je in staat om snel te reageren op veranderingen en weloverwogen beslissingen te nemen.

Waarom Kiezen Voor ons Exact Online Power BI-Dashboard?

1. Up-to-date gegevens: Door de nachtelijke automatische refresh heb je elke dag beschikking tot de nieuwste gegevens in het Exact Online dashboard.

2. Hulp bij onboarding: Wanneer je vragen hebt over het gebruik of het installeren van het dashboard kan je altijd contact met ons opnemen.

3. Toegankelijkheid: Het cloudgebaseerde karakter van Exact Online en Power BI zorgt ervoor dat je overal toegang hebt tot je gegevens, waardoor je flexibeler kunt werken.

4. 30 dagen gratis proefperiode: Wij zijn er van overtuigd dat onze dashboards voor elke bedrijf van grote waarde kunnen zijn. Daarom bieden we 30 dagen gratis.

Hoe te Beginnen met Exact Online in Power BI?

Als je klaar bent om te profiteren van de voordelen van het Exact Online Power BI-dashboard, kan je met een paar klikken een gratis proefperiode aanvragen op onze marketplace. Na de aanvraag zorgen wij dat we het dashboard voor je klaar zetten, zodat je zo snel mogelijk met je dashboard aan de slag kunt gaan.

Na de koppeling kun je meteen beginnen met het verkennen van de mogelijkheden van het dashboard. Experimenteer met verschillende visualisaties, ontdek trends en identificeer kansen voor optimalisatie van bedrijfsprocessen.

* Je wordt doorgestuurd naar onze marketplace om het dashboard te installeren.

Verder lezen