Contact
Portal login
Backdrop

Waar we in eerste instantie zijn gestart om op te treden als hulp voor de complexe vraagstukken, hebben we nu de volgende stap gezet. Na persoonlijke veranderingen is LinkThings ingestapt datgene te gaan doen voor CombiVliet waarin wij specialist zijn. Het volledig verzorgen van de gehele data journey. Van data ontsluiten tot visualiseren.

In overleg met CombiVliet gaan we het totale Business Intelligence landschap vormgeven en inrichten. Momenteel zijn we gestart de kennis op het juiste niveau te brengen van de betreffende key users.  Om vervolgens gezamenlijk een fundamentele en gestructureerde BI omgeving in te richten.

Image

CombiVliet

CombiVliet is één van de grootste tomatentelers van Europa en heeft de ambitie dit verder uit te bouwen. Groei is geen doel op zich, maar een middel om te kunnen excelleren in alle bedrijfsprocessen. We streven ernaar de producten zo vers en efficiënt mogelijk aan de klant te kunnen leveren.

Eén van de kernwaarden binnen CombiVliet is samenwerken. Dit sluit perfect aansluit bij de visie van LinkThings en onze manier van werken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat alleen door middel van een fijne samenwerking onderwerpen als Business Intelligence en dashboarding tot het juiste resultaat kunnen leiden!

Databronnen

Binnen CombiVliet wordt gebruik gemaakt van meerdere softwaresystemen om de gehele operatie te beheersen. Dit betekent dat er voor rapportages en dashboards informatiebehoefte is vanuit meerdere databronnen. Om aan deze vraagstukken te voldoen worden alle databronnen ontsloten, getransformeerd en vervolgens gevisualiseerd in één of meerdere dashboards. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker alle inzichten binnen één omgeving individueel of gecombineerd kan gebruiken!

Ervaring - CombiVliet

"Power BI is bij CombiVliet niet weg te denken. Dashboards welke diverse inzichten geven in de dagelijkse gang van zaken zijn een must. Aangezien Power BI tal van mogelijkheden biedt, hebben wij LinkThings ingeschakeld om ons diverse trainingen te geven en ons te helpen bij het volledig inrichten en beheren van ons Power BI landschap. Dit heeft geleid tot efficiënte, snelle en strakke overzichten welke dagelijks gebruikt worden door onze organisatie. Hierdoor kunnen wij, net zoals onze quote aangeeft “het vandaag beter doen dan gisteren” - Alex Drop

Quote

Eén van onze kernwaarden is “operational excellence”, we willen het iedere dag weer beter doen dan de dag ervoor.

Verder lezen