Contact
Portal login
Backdrop

AUB van Bergen heeft een volgende stap gezet op het gebied van data en Business Intelligence. Door meerdere databronnen te ontsluiten, te combineren en dit weer te geven in meerdere Power BI Dashboards is er meer controle.

Waar er voor heen nog veel gebruik werd gemaakt van Excel rapportages vindt er nu sturing en controle plaats middels de Power BI dashboards van LinkThings!

Samenwerking AUB van Bergen en LinkThings

AUB van Bergen Personeelsdiensten

AUB van Bergen, een gerenommeerd uitzendbureau met opdrachtgevers in de glastuinbouw, agf-sector, bollensector en de industriële sector. Zij hebben veel kennis van productieprocessen en delen die met haar opdrachtgevers, waardoor zij kosten kunnen besparen.

Eén van de kernwaarden binnen AUB van Bergen is samenwerking. Dit sluit perfect aan bij LinkThings die graag samenwerkt om gezamenlijk de juiste inzichten te verkrijgen vanuit één of meerdere databronnen en dit visueel weer te geven in één of meerdere dashboards.

Data en Business Intelligence voor de toekomst?

Business Intelligence wordt voor steeds meer bedrijven een must have. De markt wordt steeds grootschaliger, complexer en sneller. Hierdoor wordt adequate informatie noodzakelijk. Er is overzicht nodig van de processen en financiële gegevens om de passende beslissingen te kunnen nemen voor de onderneming. Data wordt een steeds belangrijker onderdeel in de bedrijfsvoering.

Quote 

‘’Reporting en Business Intelligence wordt gebruikt om overzicht te krijgen in het verleden en om voorspellingen te doen voor de toekomst’’- Mike van Heijningen

Verder lezen